Ivor Hodulak

Klub
Klub borilnih veščin Dren Leskovec
Karate stopnja
1. DAN JKA
Biografija

1996 – Začel trenirati karate v Borilni šoli Dren, pri mojstru karateja Stanetu Iskri. Karate tehnike so predvsem temeljile na samoobrambi in rešitvah iz situacij v uličnih pretepih.

1998 – Treninge prevzame mojster karateja Andrej Kerin.

2002 – Odcepitev od Borilne šole Dren in ustanovitev Kluba borilnih veščin Dren, kjer nadaljujem s treniranjem pri mojstru karateka Andreju Kerinu (ustanovitelj). Z novim klubom se odpre nova dimenzija karateja – tekmovalni karate.

2005 – S klubom vstopamo v JKA zvezo ter z vsemi močmi delamo na prilagajanju tehnike, ki odgovarja standardom zveze (tradicionalni Shotokan karate).

2008 – Položil izpit za črni pas 1. DAN pri japonskem mojstru karateja Masahiko Tanaki (seminar Gasshuku, v Celju).

2010 do 2015 – Obdobje študija, zaradi katerega prekinem s treningi, oziroma se jih le občasno in priložnostno udeležujem. Ob koncu vsake karate sezone v KBV Dren pomagam kot sodnik, pri zaključnem klubskem tekmovanju, in član komisije, pri polaganju za višje pasove.

2015 do danes – Ponovno redno treniram v KBV Dren.

Z vidika tekmovalnega karateja nimam pomembnejših rezultatov, sem pa nastopil na več klubskih tekmovanjih ter tekmovanjih znotraj matičnega kluba, v katah in borbah.

Karate mi predstavlja izvrstno rekreacijo in sprostitev ter ponuja neskončen prostor za delo, rast in izpopolnjevanje, tako na fizični, kot duševni ravni.

Rezultati

  • 1. mesto (kumite) DP Leskovec 2007
  • 1. mesto(kate ekipno) DP Slov. Gradec 2018